Opbouw buitenkeuken

Geplaatst op: 8-6-2020

Het project voor 2020 is begonnen, ze gaan een buitenkeuken maken! Één van hun favoriete bezigheden is BBQ-en, dit doen ze het liefst het hele jaar door. Hiervoor hebben ze een Yakiniku (een kamado BBQ die het hele jaar door gebruikt kan worden). Het zou perfect zijn als de Yakiniku ook onderdak kan komen te staan en ze hier ook met vrienden van kunnen genieten door gezellig bij elkaar te kunnen zitten en te BBQ-en.

Een buitenkeuken leek de bewoners een ideale oplossing om onder andere alle keukenspullen, Yakiniku en meer te bergen. Naast de Yakiniku komt er nog een pronkstuk in: de vuurschaal en tevens BBQ ofyr van Whitefire. Naast deze mooie apparaten komt er natuurlijk een zitje, wellicht een houtkachel of gaskachel en mooie kasten en meubelen. Hier zijn ze nog over aan het brainstormen, want dit gaat meer richting de afwerkings- en inrichtingsfase.

Na weken van voorbereidingen, tekeningen maken, materialen bestellen en ideeën op doen is de bouw van de buitenkeuken gestart. 

"Uiteraard is er ook water en stroom nodig in de buitenkeuken, dit heeft Wesley Installatietechniek voor ons geregeld en geïnstalleerd. Het meeste installatiemateriaal voor de buitenkeuken is dan ook besteld bij Installerendoejezelf. Via WhatsApp hebben wij contact gehad en werden we voorzien van deskundig advies. Vervolgens hebben wij bij deze webshop onder andere een groepenkastwaterleiding en stroomkabel besteld. Ondanks het grote assortiment van meer dan 50.0000 producten stond alles overzichtelijk weergeven door de productcategorieën. Een fijne website met veel producten waardoor we voor ons project alles in één keer bij dezelfde website hebben kunnen bestellen!" - Kookpraat.nl