Als je begint aan jouw klus project heb je natuurlijk materiaal nodig. Met een gigantisch assortiment, is de kans groot dat je bij ons alles vindt wat je voor jouw project nodig hebt!

Een bestelling is snel en makkelijk geplaatst en volledig aan te passen aan jouw wensen. Want we bezorgen je bestelling bij jou thuis, op je werk óf de plek van jouw project. Maar kom jij jouw order liever ophalen op een moment dat dat jou uitkomt? Ook helemaal goed. Dan zorgen we ervoor dat alles voor je klaarstaat.

Heb je vragen over de onlineshop of over je geplaatste bestelling? Neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp - we helpen je graag verder.

Advies op maat

Ben je met een klusproject bezig en kun je wel wat advies gebruiken voor het aanpakken van bijvoorbeeld jouw badkamer of keuken? Onze adviseurs staan voor je klaar.

En als je wilt, kun je direct bij onze collega je bestelling doorgeven voor de nodige producten om jouw klus succesvol af te ronden. Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen of afhalen in Leek.

Heb je vragen over onze openingstijden, over een product of je bestelling? Stuur ons een WhatsApp bericht:  06 450 98 069 

Geef je mening

Jouw mening is heel belangrijk voor ons. Daarom willen we weten of jouw aankoop bevalt. Positieve én negatieve feedback is meer dan welkom. Want daarmee houden we het niveau van ons assortiment en onze service hoog en het biedt ons bovendien de mogelijkheid om ook andere klanten van juiste informatie te voorzien.

Zo bouw jij samen met ons aan een betere webshop en fijnere shopervaring.

Deel jouw mening met ons!