Actie: Vier ons 5-jarig jubileum mee en maak kans op een tandemsprong bij Skydive Hoogeveen of familiekaartjes voor Familiepark Nienoord! Bestel voor minimaal €100. Meer info

Retouren

Een ontvangen product retour sturen doe je op de volgende manier:

  1. Controleer of je binnen de retourtermijn van 14 dagen na ontvangst van het product zit.
  2. Vul het modelformulier in en zorg dat je ons email adres vermeldt bij de track en trace.
  3. Controleer het retouradres op het modelformulier en gebruik dit adres om het product terug te sturen.
  4. Zorg ervoor dat het product ongebruikt is en, indien mogelijk, in de originele verpakking zit.
  5. Verpak het product zorgvuldig en zorg dat het niet kan beschadigen tijdens het transport.
  6. Verstuur het pakket naar het op het modelformulier vermelde retouradres en bewaar het verzendbewijs.
  7. Wanneer wij het product hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen crediteren.

Let er wel op dat de retourkosten voor jouw rekening zijn. Zorg er daarom voor dat je een verzendmethode kiest waarvan de kosten acceptabel zijn en dat je het pakketje goed verpakt om beschadigingen te voorkomen. Vergeet ook niet om ons email adres door te geven bij de track en trace, zodat wij op de hoogte zijn van de retourzending en deze snel kunnen verwerken.


Gebruik het modelformulier.


Let op!

  • Geef ons email adres door bij de track en trace zodat wij weten wanneer het pakketje bezorgd wordt.
  • Gebruik het retouradres welke vermeld staat op het modelformulier.

Retourneren bij ontvangst: onze retourvoorwaarden en -procedure

Wanneer je een product ontvangt, heb je 14 dagen de tijd om het terug te sturen zonder opgaaf van redenen. Deze termijn gaat in op de dag van ontvangst van het product. Als je besluit het product te retourneren, moet je dit binnen 14 dagen na de retourmelding doen. Het product moet ongebruikt zijn en, indien mogelijk, in de originele verpakking worden geretourneerd. De verpakking mag niet beschadigd zijn.

Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren van de bestelling voor jouw rekening zijn. Zodra wij het product hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen crediteren.

Om het retourproces soepel te laten verlopen, is het belangrijk dat je ons email adres doorgeeft bij de track en trace. Zo weten wij wanneer het pakketje bezorgd wordt en kunnen we dit tijdig verwerken. Het modelformulier bevat het juiste retouradres, dus zorg ervoor dat je dit gebruikt bij het retourneren van het product.


Wettelijke retourvoorwaarden: vergoeding en terugbetaling

Als consument heb je het recht om binnen 14 dagen na ontvangst van het product zonder opgaaf van redenen te herroepen. De ondernemer is verplicht om alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten die door de ondernemer in rekening zijn gebracht, te vergoeden voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggestuurd, naar gelang welk tijdstip eerder valt.

De ondernemer is verplicht om hetzelfde betaalmiddel te gebruiken voor terugbetaling als de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.