Met een accu perstang kan je moeiteloos persverbindingen maken van persfittingsystemen. Het is een universeel, compact, licht en handzaam stuk gereedschap dat geschikt is voor het persen van vrijwel alle materialen.

Accu perstangen zijn in staat om een lekdichte verbinding tussen twee leidingen te maken om daarmee lekkage te voorkomen. De accu perstangen worden op een duurzame manier geproduceerd en leveren indrukwekkende prestaties. 

Ze worden voortdurend aan testen onderworpen om de technologie achter de perstangen te kunnen perfectioneren. De accu perstangen beschikken over een tonnenzware stuw- en perskracht waardoor je slechts in enkele seconden een persverbinding kunt maken. En dat allemaal op een zeer gebruikersvriendelijke en veilige manier!

De accu perstangen beschikken over een ergonomische handgreep en een geavanceerd accu systeem waar je moeiteloos urenlang mee kunt werken, zonder dat daar een kabel aan te pas hoeft te komen.

Wij helpen je graag op weg! Stuur ons een WhatsApp bericht op 0645098069 of mail ons naar : info@installerendoejezelf.nl en we zoeken het best passend product voor jou!