Airco's kopen


Airco’s zijn geschikt voor ruimtes zoals je slaapkamer, woonkamer en keuken. Mocht het in bepaalde periodes erg koud zijn dan zijn de meeste airco’s ook geschikt om deze ruimtes te verwarmen. Met jouw mobiele airco of split unit airco kan je dus koelen en verwarmen. Zo maak je het hele jaar door gebruik van jouw airconditioning.

Airco in huis

Het voordeel van een mobiele airco is dat deze verplaatsbaar is. Hij staat ook direct klaar om gebruikt te worden. Het is een kwestie van de stekker in het stopcontact, slang naar buiten en instellen op de gewenste temperatuur.

Ga je voor een vaste airco, ofwel een split unit airco? Het voordeel van deze airco’s is dat hij niet in de weg staat omdat hij op de muur gemonteerd wordt. Daarnaast hoef je ook geen slang door het raam te doen en kun je hem dus altijd aanzetten, ook wanneer je weg bent. 

Airconditioning kopen

Iedereen staat te juichen als het eindelijk zomer is. Nadeel is wel dat het op zomeravonden vaak zo heet is dat je er niet van kan slapen.

Airconditioning zorgt er voor dat elke kamer wordt omgetoverd tot een heerlijke, koele oase. Is het in meerdere kamers te warm? Wellicht is een mobiele air conditioner voor jou de oplossing. Die verplaats je gemakkelijk van de woonkamer naar je slaapkamer. 

Luchtkoeler

Naast een standaard luchtkoeler bestaan er ook varianten die meer kunnen dan alleen koelen. Denk hierbij aan ventileren, ontvochtigen, de lucht reinigen van onzuiverheden of zelfs verwarmen. Je betaalt er iets meer voor, maar krijgt er ook heel veel voor terug. Als het in de winter wat kouder wordt, gebruik je de airconditioner als extra verwarming. Dat is nog eens handig!