Retourneren bij ontvangst: onze retourvoorwaarden en -procedure

Geplaatst op: 16-3-2023

In de afgelopen jaren is online winkelen steeds populairder geworden. Ook bij Installerendoejezelf.nl kan je als consument gemakkelijk producten bestellen. Maar wat als je niet tevreden bent met je aankoop? Geen zorgen, bij Installerendoejezelf.nl kan je zonder problemen je product(en) retourneren.

Het retourproces begint met het invullen van het modelformulier. Hierop staat het juiste retouradres vermeld en kan je aangeven welk product je wilt retourneren. Vervolgens heb je 14 dagen de tijd om het product terug te sturen, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Zorg ervoor dat het product ongebruikt is en, indien mogelijk, in de originele verpakking wordt geretourneerd. De verpakking mag niet beschadigd zijn.

Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren van de bestelling voor jouw rekening zijn. Zodra het product is ontvangen door Installerendoejezelf.nl, zal het aankoopbedrag binnen 14 dagen worden gecrediteerd. Hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, zal worden gebruikt voor de terugbetaling.

Om het retourproces soepel te laten verlopen, is het belangrijk dat je het email adres van Installerendoejezelf.nl doorgeeft bij de track en trace. Zo weten zij wanneer het pakketje bezorgd wordt en kunnen zij dit tijdig verwerken.

Installerendoejezelf.nl hecht veel waarde aan een goede service en een soepel retourproces. Mocht je dus niet tevreden zijn met je aankoop, dan kan je zonder problemen gebruik maken van het retourproces.