Wesley installatietechniek nu installerendoejezelf

Geplaatst op: 16-5-2023

Met gemengde gevoelens wil ik jullie graag laten weten dat ik heb besloten te stoppen met Wesley Installatietechniek. Hoewel ik altijd met veel passie in de installatietechniek heb gewerkt, is het tijd om me volledig te richten op mijn andere onderneming, Installerendoejezelf.nl.

Het bijhouden van twee drukke agenda's blijkt simpelweg te veel te zijn. Ik wil namelijk altijd de hoogste kwaliteit leveren en dat is niet mogelijk als ik me moet verdelen over twee bedrijven.

Ik begon mijn bedrijf in 2015 vanuit ons eigen klushuis en heb sindsdien grote stappen kunnen zetten. Dankzij mijn trouwe klantenkring en betrouwbare samenwerking met collega's heb ik vele prachtige projecten mogen realiseren.

Ik heb altijd mijn werkzaamheden gedeeld op mijn social media-pagina's. In het begin was het misschien even wennen om een installateur op Facebook te volgen, maar het bleek een groot succes te zijn en heeft zeker bijgedragen aan het succes van mijn bedrijf.

Natuurlijk ben ik ook op hindernissen gestuit tijdens mijn ondernemersreis, maar daar ben ik alleen maar sterker door geworden. Waar mensen werken, worden fouten gemaakt en de grootste leermomenten zijn dan ook voortgekomen uit mijn eigen fouten. Het feit dat niet alles vanzelfsprekend is, maakt alles ook uitdagender.

Ik sta bekend om mijn enthousiasme, precisie en vakmanschap. Mijn slogan "Vakkundig maatwerk met een vrolijke noot!" spreekt dan ook voor zich. Ik zal deze kernwaarden en kwaliteiten blijven inzetten in mijn andere onderneming, Installerendoejezelf.nl. Ik zal jullie nog steeds voorzien van mijn expertise op het gebied van installatietechniek, alleen dan op een andere manier.

Tot slot wil ik jullie graag bedanken voor jullie vertrouwen en loyaliteit. Het was een geweldige ervaring om met jullie samen te werken. Hoewel ik als installateur uit het werkveld stap, zal ik verder gaan als eigenaar van een succesvolle webshop waar ik persoonlijk advies op maat bij jou thuis kan bieden.